pondelok 17. decembra 2012

Dance Changed My Life - 6. kapitola

Ako ja milujem tento príbeh! Úplne! Len tak ďalej Saruš ;) xx Lav

DCML 6. kapitola
Žúrka 2/3

Keď prešlo pár piesní ozvala sa jedna taká hip hopová. Otočila som sa na Liama a zároveň on na mňa. Obaja sme sa usmiali a on hodil spýtavý pohľad. Suverénne som prikývla. Obaja sme prišli na parket a pomaly začali tancovať do rytmov hudby. Postupne som sa úplne uvoľnila a tancovala som ako v sále s Liamom. Úplne suverénne, bez rozmýšľania no hlavne s úsmevom. Ani som si to nevšimla a okolo nás sa utvoril kruh a všetci naokolo so záujmom pozerali na nás. My sme sa s Liamom len na seba spýtavo pozreli. Tušila som čo bude nasledovať, ale nič som radšej nerobila.
,,Uuuu... No ľudia vyzerá to, že tu máme nejaký battle!!!" zakričal do mikrofónu DJ. Pozrela som na toho týpka asi takýmto spôsobom: "to myslíš akože vážne?!?!" no nič sa nedá robiť. Už sa toho nezbavíme môžme len súhlasiť. Pozrela som sa spýtavo na Liama. Pozrel na mňa a urobil (zo srandy) gesto typu: "pfff... s tebou??? To nemohli vymyslieť niekoho náročnejšieho?!?!" a pohodil rukou ako rozmaznané dievčatko. Zaskočilo ma to a tak som nahodila výraz: "čo prosím?!?!?!" a následne: "fajn ako chceš Liam! uvidíš kto je pan!!!" potiahla som výstrih trička nižšie, posmešne sa usmiala a prekrížila si ruky na hrudi.
Kývla som DJ-ovi, že môžme začať.
Prvá som začala tancovať ja. Zhlboka som sa nadýchla a len pomalinky som sa začala vlniť v rytme hudby. Tú pieseň som poznala a tak som to naňho rozbalila. Úplne som sa zžila s hudbou a totálne sa odviazala. Riadne som to odpálila a nič neriešila, ani si nepamätám či niekto kričal alebo nie. Teraz prišiel rad naňho. Dosť ma zaujímalo ako to zvládne, lebo viem ako tancuje a viem že na to má. Ale zaujímalo ma ako zvládne ten nátlak, ale vlastne, je to spevák a už zopárkrát vystupoval pred "väčším" publikom :) . Začal trochu, ako to povedať, nieže zastrašene, ale nie na 100 percent. Ale to som videla iba ja.
Počínal si úplne skvele. Tak som bola veľmi zvedavá ako to nakoniec skončí. Keď dotancoval, ozval sa burácajúci krik. DJ ukázal rukou na mňa aby počul ako som si počínala ja. Ozval sa taktiež obrovský krik. Teraz to bolo na tom týpkovi za mixovacím pultom. ,,Noooo... Vyzerá to tak, že tu máme jednoznačnú remízu!! Dávame 2. kolo??" pozrel sa na mňa a Liama. Ja som sa pozrela na Liama a spýtala sa ho pohľadom. On prišiel bližšie a naznačil gestom, že víťazstvo prenecháva mne. Zaskočene som sa naňho pozrela a úprimne, ma to urazilo. Ja nepotrebujem aby mi víťazstvo prenechával. Viem ho vyhraťaj sama! Pozrela som na DJ-a a kývla som mu, že budeme mať 2. kolo. Otočila som sa na Liama a ukázala som mu to isté čo DJ-ovi. DJ pustil pesničku a s Liamom sme sa v tom istom momente na seba pozreli. Zasmiala som sa a prikývla som mu. Bola to pieseň na ktorú sme veľmi často tancovali na naších hodinách (mňa a Liama). To prikývnutie patrilo k tomu, či tancujeme to čo na hodinách. Lebo na túto pieseň máme nacvičenú zostavu alebo kroky alebo duo. Ja vlastne ani neviem čo to je. Začali sme naraz, naším "duom" . Vtedy som pocítila taký úžasný pocit z tancovania. Slobodu, voľnosť, šťastie a radosť z toho, že som tu, teraz a s takým človekom. Usmiala som sa blaženým úsmevom a užila si ten tanec ako ešte nikdy. Chvíľu sme s Liamom tancovali spolu, chvíľu každý sám a blbli sme tak isto ako na tréningoch. Keď  pieseň dohrala, skončili sme obaja čelom k sebe. Pozerala som mu priamo do očí a mala som najkrajší pocit v živote (ešte ani po prvom sexe som sa necítila tak nádherne) keď zrazu spravil niečo čo som vôbec nečakala.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára