štvrtok 9. mája 2013

Fall 22

Po 5 dňoch mám časť..  A aj venovanie. Dokonca dvom l'uďom! Tak poporiadku. Prvé bude Em, pretože 22 je jej obl'úbené číslo a ja mám vo zvyku to tam furt pokaziť... :) A druhé.... Babe, ktorá ma neuveritel'ne včera potešila... Som pozerala tak :O Pre Kladiu... Moju "Lav'sLover" Enjoyy and leave comment... Aspoň 3 :) ale keď bude do večera (asi 22:00) 5 komentov, dám dnes ešte aj SOL ;) :)Xx - L


*22. časť*

Zobudila som sa s hroznou bolesťou hlavy. Ani sa tomu nečudujem, po mojom včerajšom pití. Opatrne som sa posadila a potom aj postavila. Nenormálne ma naplo, takže som sa rozbehla do kúpel'ky, kde som vypl'ula obsah svojho žalúdka do záchoda. Už nikdy nebudem piť.
Vliezla som do sprchy a pokúsila sa zo seba zmyť smrad od cigariet a vodky a hlavne si prečistiť hlavu. Prečo mi toto urobil? Prečo ma podviedol? Prečo, prečo, prečo? Znova som sa rozplakala.
Po pol hodine som vyliezla zo sprchy úplne premočená. Zababušila som sa do županu, na hlavu si dala turban a prešla do kuchyne. Ed sedel pri stole a niečo robil na mobile. Pravdepodobne odpisoval fanúšikom.
,,Ahoj," povedala som potichu. Zdvihol hlavu a položil mobil na stol.
,,Drobec," pošepol a rýchlo ma objal, ,,bude to dobré." Začala som mu plakať do ramena.
,,Vieš čo je na tom najhoršie? Že ty si mi to vravel. Varoval si ma a ja som ťa nepočúvala. Pomotal mi hlavu a ja som nemyslela na nič iné, než na neho. Bola som zaslepená a nedala na tvoje rady. Ako to ja teraz l'utujem," povzdychla som si. Nič nepovedal, len ma ďalej držal v svojom náručí.
,,Neboj, všetko bude dobré," povedal mi.
,,Dúfam," povzdychla som si.
,,Bude neboj. Musím ísť za Johnom, ale keď sa vrátim tak si spravíme večer ako za starých čias, dobre?" opýtal sa a ja som len prikývla.
,,Pa," povedal a dal mi pusu na líce. Odbehol preč a ja som zostala znova sama. Prečo ma všetci opúšťajú?
Zapla som si telku, kde nič nešlo, iba hokej. Načo ho púšťajú, keď nehráme? Nechala som bežať zápas... A ja viem kto hral? Biely a modrý. A poviem vám, modrý vyhrávali.
Zobrala som si notebook na kolená a zapla si twitter. Ashton s kamošmi robili twitcam. Tak som ho pozrela, zasmiala sa a na chvíl'u nemyslela na Harryho.
Po hodinke skončil aj twitcam, aj hokej. Chcela som vypnúť notebook, ale zablikala mi správa na skype.
"Ako ti je? :)x"
"Pod psa. :/ zavolaj mi. x" odpísala som mu a on mi hneď zavolal.
,,Ahoj," usmial sa do kamery.
,,Ahoj," povedala som smutne.
,,Nicole, nemrač sa," povedal povzbudzujúco.
,,Sa ti povie," povzdychla som si, ,,mám pocit, že ma všetci opúšťajú. Veď moj chalan ma podviedol s mojou najlepšou kamoškou. Ty si išiel domov a Ed niekam preč. Som sama."
,,Ja som s tebou. Aj keď nie fyzicky, ale stále na teba myslím. Ver mi," povedal a nesmelo sa usmial, ,,a Ed ťa určite neopustí. Veď je to tvoj brat."
,,Ash! S kým to voláš!" ozvalo sa z tamadial'.
,,Hej, s kým?" povedal niekto druhý. O pár sekúnd už za ním stáli ďalší dvaja chalani.
,,Nicole, toto sú Luke a Calum. Chalani, toto je moja kamarátka, Nicole," povedal, s dorazom na slovo kamarátka.
,,To nie je tá, o ktorej si nám minule vravel? Tá, počkaj ja si spoemniem ako si hovoril. Per-" začal Calum, no Ashton ho rýchlo zastavil. Priložil mu ruku na ústa a odtlačil ho z pred kamery.
,,Idem za ním," povedal Luke a odišiel preč.
,,Sorry za vyrušenie," usmial sa a prehrabol si vlasy.
,,V pohode. Prezradíš mi, čo si nenechal Caluma dopovedať?" opýtala som sa ho. Len sa začervenal a pozrel dole.
,,Ty sa červenáš?" zasmiala som sa.
,,Nie," pokrútil hlavou.
,,Pozri sa na mňa," povedala som mu. Opatrne zdvihol hlavu. Líca boli ešte trochu červenkasté.
,,No ták, povedz mi to. Prosím!" povedala som.
,,Nicole nie," pokrútil hlavou.
,,Ash prosím," urobila som psie oči, ,,nebuď na mňa zlý."
,,Fakt to chceš počuť?" opýtal sa a ja som nedočkavo prikývla.
,,Fajn," povedal, ,,ale nie tu." Chytil notebook a vošiel do nejakej izby. Odhadla som, že bude jeho. Zavrel dvere a sadol si na postel'.
,,Pozri, pravda je taká, že ja ťa poznám už zopár rokov. Síce nie osobne, ale ako takú... celebrity crush. Jednou dobou som sa strašne zaujímal o Eda a jeho hudbu a tak som sa dostal k tebe. Zal'úbil som sa do teba na prvý pohl'ad. No to bola len platonická láska. A keď som ťa stretol v Londýne. Keď sme sa rozprávali, smiali, mal som pocit, že sa mi plní sen. No ty si chcela iného. Prežil som to. Hovoril som si, že keď budeš šťastná, budem aj ja. Aj som bol. Videl som úsmev na tvojej tvári, stále keď si si naňho spomenula. No bol som rád, že ti ho občas možem vyčariť aj ja. Že sa smeješ mojím vtipom a že sa ti tak páči moj prízvuk. Pochopil som, že tá platonická láska prerástla do normálnej," povedal a nesmelo sa na mňa usmial.
,,To nemyslíš vážne," dostala som zo seba.
,,Hneváš sa?" opýtal sa trochu smutne.
,,Nie, nie, neboj," rýchlo som povedala, ,,len si ma zarazil. Mám ťa rada. Ale... Včera som sa rozišla s Harrym a ja ešte nechcem ďalší vzťah. Je priskoro. A ty si ďaleko," povedala som smutne.
,,Neboj, ja ti nechám času kol'ko len chceš. Ale musel som ti to povedať," usmial sa a znova sa začervenal. Začula som odomykanie dverí.
,,Ed prišiel, takže ja budem končiť. Pa Ash," povedala som a zakývala mu.
,,Potom ešte niekedy zavolaj, alebo aspoň napíš. Papa," zasmial sa a tiež mi zakýval.
,,Čavko," usmial sa na mňa Ed, ,,toto ležalo pred dverami," hodil mi do ruky obálku s niečím tvrdým vo vnútri, ,,idem si dať sprchu, hneď som tu," povedal a vyšiel na poschodie. Otvorila som obálku a vytiahla z nej CDčko. Vložila som ho do notebooku a do uší si strčila slúchdká. To, čo som tam uvidela mi vyrazilo dych.

.Ashton and Calum <3 lásky Xx - L

11 komentárov:

  1. Och,bože no nemám ťa zabiť ? More,furt to tak sprosto ukončíš -.-" :DDDDDD A ja si myslím,že tam bude dajaka video nahrávka od Harolda,a bude ju tam prosikať,a neviem čo :DD môj názor,ale ja to viem ! :DD Muhahah,aj ja ťa milujem,poklad :* :DD mám nedelnu chvilku poezie,ale fakt ma na toto nič nenapadá iba,dokonale,užasne,najlepšie... nehádať sa zo mnou,lebo je to 1oooooox lepšie ako to moje !! :* Lovkujem ťaaa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, nezabíjaj ma prosím zlato... No uvidíš čo tam bude... Možno ťa prekvapím :D budem sa s tebou hádať .. :D že nedel'ná chvíl'ka poézie... maximálne štvrtková ;DDD a ja teba viac :* :D :)Xx

      Odstrániť
  2. jeej diki za to venovanie :* Láv'sLover Forever :*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A prosim si dalsiu :* je to uuuuuuuuuuuuuuuzaaaaaaaasne :*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasný jako vždy<3 miluju tento příběh! A Calum s Ashem:3 Ooooch<3 miluju je:O<3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Suproveee :3 a dzenkuju za venovanie.. Je to uzasne.. A byt milovana Ashom.. Ach jaj :3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. konečne som si našla čas a v klude si prečítala túto úžasnú časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. úplne úžasné! :33

    OdpovedaťOdstrániť