streda 1. mája 2013

Fall 20

Keďže ma istá nemenovaná osoba prosila o časť a ja som jej ju dnes sl'úbila, tak je tu... Venujem ju tebe Liana (alebo Lil-o) ... Užite si ju všetci a dole mi dajte komentáre... 3+ a bude časť... Ale MUSIA byť minimálne TRI! :)Xxx enjoyy&leave comm - L
P.S.: choďte hore cez záložky na SOL a tam je odkaz na trailer... chcek it xx



*20. časť*

Už v predsieni stál Ed. No toto bude prúser jak bomby.
,,Ahoj," povedala som opatrne a vyzula si botasky. Zdvihla som hlavu. Mračil sa.
,,Ed, mne je to l'úto. Ale musíš uznať, že mi nemáš právo zakazovať sa s ním stretávať. Ja ho l'úbim. Dobre, máš právo byť naštvatý. Utiekla som na týždeň preč a nič som ti nepovedala. Teraz na mňa nakrič. Utiekla som, lebo si mi s ním zakázal byť. Musíš to chápať," dopovedala som.
,,Ja ťa chápem," povedal.
,,Čo?" opýtala som, akoby som neverila slovám, čo mu vyšli z úst.
,,Rozumiem ti."
,,Vážne?" musela som sa uistiť.
,,Úplne. Neuvedomoval som si, čo pre teba znamená, až kým ste neutiekli. Najprv som sa strašne hneval, no keď som sa o tom porozprával s Liamom... Povedal mi, že si Harrymu pobláznila hlavu. Že tak ešte nikoho nel'úbil. Ja som si vtedy uvedomil, že vy musíte byť spolu. Že ste pre seba stvorení."
,,Takže sa nehneváš?" spýtala som sa s nádejou v hlave. Pokrútil hlavou, po čom som sa mu hodila do náručia.
,,Ďakujem, ďakujem, ďakujem!"
,,Ale bál som sa o teba. Už mi to nikdy neurob," povedal mi.
,,Neboj," usmiala som sa, ,,už nikdy to nespravím. Sl'ubujem."
,,A teraz, mi porozprávaj ako bolo," kývol mi a ja som mu s nadšením začala popisovať našu dovolenku. Aké bolo Mexiko úžasné, romantické a proste dokonalé. Neskor sme si zapli film a už len riešili blbosti, pri ktorých som pomaly zaspala na Edovom ramene.

Zobudili ma príjemné slnečné lúče a dobrý pocit. Ed pri mne ešte spal, tak som mu len pohladkala hlavu a vybehla do svojej izby. Vybalila som si veci, pretože som to včera večer nestihla a vystrela sa na svojej posteli. Len som ležala a pohl'adom hypnotizovala bielu strop až do chvíle, kedy mi zazvonil mobil. Neodtrhávajúc pohl'ad od stropu som ho nahmatala a priložila k uchu.
,,Hm?" zachrapčala som.
,,Ahooj!" ozvalo sa na druhej strane linky, ,,neskočíme vonku? Dlho som ťa nevidel," zasmial sa mi do ucha.
,,Teraz?" opýtala som sa ho a zdvihla obočie.
,,No hej," zasmial sa, ,,možem po teba prísť o dve hodinky?"
,,Budem ťa čakať, Ash," usmiala som sa a zložila. Ešte chvíl'u som tam ležala a potom sa začala chystať.
Presne o dve hodiny zazvonil zvonček na dverách. Otvorila som mu a obula si moj číňany (pozn. asi také, ako mám ja ^-^).
,,Možme ísť," usmiala som sa a pozrela na neho.
,,Ladíme," povedal s úsmevom. Obaja sme mali rifle a košel'u približne rovnakej farby. Pokrčila som plecami a vytiahla ho von.
,,Kam pojdeme?" opýtal sa.
,,Neviem ako ty, ale ja som neraňajkovala, takže by si potrebujem niečo kúpiť."
,,Tak poďme," zasmial sa a spolu sme zamierili do centra. Rozprávali sme sa o čom nám napadlo. Prebrali sme všetko od mojej dovolenky s Harrym až po to, že ide teraz na mesiac domov.
,,To fakt?" spýtala som sa ho, keď mi to povedal.
,,Hej," prikývol smutne, ,,potom prídem do Londýna a z tade smer Amerika," zamračil sa.
,,Nechoď," povzdychla som si smutne.
,,Musím. Dlho som nevidel niektorých kamošov a ani rodinu. A keď si predstavím, že nás čaká ešte turné po Amerike... Vobec sa mi nechce. Najradšej by som tu zostal. Je tu príjemne a mám tu teba. Si prvá s kým som sa tu začal baviť okrem chalanov," nesmelo sa usmial.
,,Tol'ká pocta mne," zasmiala som sa, ,,a chápem, že za nimi chceš ísť. Ani ja by som nechcela byť tak dlho bez Eda, alebo Harryho," povzbudzujúco som sa na neho usmiala. Vošli sme do potravín, kde som si kúpila bagetu a on kúpil vodu. Rýchlo sme zaplatili a vyšli von. Sadli sme si na lavičku a ja som začala jesť.
,,Ešte mi niečo porozprávaj. Nemožem si pomocť, strašne sa mi páči tvoj prízvuk," uškrnula som sa a on sa rozosmial.
,,A čo by si chcela počuť?" povedal a stále sa široko usmial. Ja som len pokrčila plecami a ďalej žuvala moju bagetu.
,,Čo ja viem... Mám 18, brata a sestru a rozvedených rodičov. S otcom sa vel'mi nestretávam. Už rok a pol som s kamošmi v skupine. Predtým ako som sa k nim pripojil, som ich nemal rád. Irónia, nie? A teraz im ďakujem a sú mojími najlepšími kamošmi. Máme byt v Londýne a jeden v Austrálii. Keď sme ešte boli doma, všetci nám vraveli, že nemáme šancu preraziť. A teraz sa na mňa pozri. Užívam si turné s najznámejším boybandom na svete. Žijeme si svoj sen," zasmial sa.
,,Máš pekný sen. Ja napríklad nemám žiadny. Len chcem byť šťastná," zasmiala som sa a postavila sa. On tiež a začali sme sa prechádzať. Riešili sme hovadiny ako furt a smiali sa ako blázni.
Akurát sme prechádzali okolo jednej uličky a on mi rozprával rozne zážitky z detstva. Pohl'adom som prebehla uličku. Prechádzal sa tam jeden zal'úbený pár. Držali sa za ruky a zo zadu vyzerali krásne. Zastavili sa pod lampou a otočili k sebe čelom, aby sa mohli pobozkať.
V tej chvíli, keď som tam zbadala ich tváre ako sa k sebe približujú som stratila dych, kolená sa mi podlomili a ak by ma Ashton nezachytil, asi by som spadla na zem.
K*rva, prečo?

Ashton :) xx

7 komentárov:

  1. Ok,prečo nie ... tak to skončí -.-" hoc mám tušenia kto tam bude,ja si eaa domýšlam:D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Len nech to tam nie je Harry prosím pekne! :D Ale inak dokonalé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pre info.. Moj koment sa nepocita! :D aj ked by som si rada precotala dalsiu.. Ale nebolo by to dobre! :) ;) :D

    Tak... Nechcem byt zla.. A aj mna to sklame.. Ale bude to harry..-_- Ale ashton.. Zlatuuusik <3 :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wau uzasne uz sa neviem dockat dalsej

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zase skvělý díl ;) těším se na další :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásne,uchvatné,proste ňuňo...teším na daľšiu...PS:bude asi Harry nie?? :)

    OdpovedaťOdstrániť