pondelok 29. apríla 2013

,,Žiť znamená bojovať" - Seneca


Hi guys,
toto sme mali písať do školy, ale chcem vedieť, či sa vám to páači. Podľa mňa to je totálna blbosť, ale chcela by som vedeiť Váš názor ;) je to úvaha a tímou je citát, od Senecu, ktorý je zároveň názov tohoto príspevku.. :)
Hope u´ll like it ;)
P.S.: Komenty! a nie len k tomuto, Same Mistakes, ale aj k Fall a SOL!! Lebo nič nebude! Niežeby som sa vyhrážala, ale vyhrážam sa! Kým tam nebudú komenty, z ničoho nebude ďalšia časť! ;)
With love ur *Mrs. Styles*

 
Život je ťažký, no vždy sa nájde na svete niekto, kto ho má ešte ťažší než my. Preto by sme sa nemali len sťažovať. Stále je niečo, prečo sa nám oplatí bojovať. Aj keď by to boli úplné maličkosti.

Často si život robíme takým ťažkým my. Veľakrát sa snažíme dosiahnuť nedosiahnuteľné, zvládnuť nezvládnuteľné, alebo uveriť neuveriteľnému. No čo ak je toto všetko  možné, len si to nevieme priznať? Nevieme sami seba podporiť, alebo presvedčiť, že na to máme? Život je o rozhodnutiach. Je o tom, že niekedy sa k veciam musíme aj donútiť. O tom, že aj keď o niektorých veciach nie sme absolútne presvedčení, treba sa chopiť príležitostí a bojovať. Bojovať aj za cenu, že niečo stratíme. Niektorí by sa možno čudovali: „Za každú cenu bojovať?“  Samozrejme, treba zvážiť, čo je pre nás podstatnejšie. Čo by nám chýbalo viac, ale na druhej strane, bez čoho by sme sa bez ťažkostí zaobišli. Mnohí si povedia, že to bude ťažké, ale čo nie je? Bolo, je, a aj bude ešte veľa prekážok, ktoré musíme prekonať. Nemali by sme sa zastaviť hneď na začiatku a povedať si, že to nepôjde. Možno sa občas popálime, ale o tom to je. O tom je objavovanie nových vecí. Vecí, ktoré sme možno ani nepoznali, ale vieme, že ich spoznať chceme. Odmala s niečím bojujeme. Možno to nevnímame, ale je to tak. Či už ide o presviedčanie rodičov o nejakú hračku, sladkosť, alebo neskôr o povolenie ísť na párty, stále je to boj. V tomto prípade boj s rodičmi. Nie doslovne, ale niekde v nás stále bojujeme, často si musíme zahryznúť do jazyka, aby sme nepovedali niečo nevhodné. Je to boj nás samých so sebou. Musíme sa ovládať, čo je náš vnútorný boj. No keď sa vieme preniesť cez niektoré problémy a ideme si za svojim snom, snažíme sa dosiahnuť to, po čom túžime, nedosiahnuteľné sa stane dosiahnuteľným, nezvládnuteľné sa stane zvládnuteľným a uveríme neuveriteľnému. Všetko je len o tom, aké ciele si určíme a čo sme pre to ochotní urobiť. Koľko úsilia do toho vieme vložiť a ako sa k celej veci postavíme.

Celý život môžeme o niečo bojovať, ale keď si to vybojujeme, dostaneme šancu, a necháme si ju len tak prekĺznuť cez prsty, celý boj bol nanič. Preto treba všetky možnosti chytiť za pačesy a držať sa svojich ambícií. Len s takýmito plánmi má zmysel žiť. Len s takýmito plánmi má zmysel bojovať.




Na záver, pár pictures :3

 <3

Neodolala som <3

My Future Husband, Girls ;)


Kto ide so mnou?? :)
 Táto fotka je úplne.. och.. :3 rozplakala som sa, keď som ju uvidela.. aj ja chcéém :(
Have a nice week ;)

1 komentár: