streda 24. apríla 2013

Fall 18

No more counting dollars, we'll be counting stars ... <3 poznáte niekto? asi nie, ale doesn't matter... :) ja si tu na to závislačím... ^-^ zajtra idem k zubárke s rozdrbaným strojčekom, takže dúfam prežijem... každopádne časť je fresh and just 4 u! :) ako vždy, enjoy&leave comment xx - Horanová

*18. časť*

Opatrne som otvorila dvere na dome a potichu vošla dnu. Ed znel v telefóne dosť naštvane, tak dúfam, že tak len znel a nie je naozaj. Po špičkách som prešla ku schodom a chcela nenápadne prebehnúť do svojej izby, no nestihla som.
,,Nicole!" zakričal Ed a ja som sebou až mikla. Pomaly som sa otočila. Bol nasratý. A sakra.
,,Á-áno?" odpovedala som mu opatrne. Hlas sa mi trochu triasol a bolo to dosť počuť.
,,Ako mi to vysvetlíš?" ukázal mi noviny a ja som na nich len prekvapene pozrela. V duchu som nadávala na všetko čo mi prišlo na um a pohl'adom skenovala článok.

"JE HARRYHO NOVÁ PRIATEL'KA ŠTETKA?
Včera náš redaktor v poobedňajších hodinách zazrel mladučkého speváka Harryho Stylesa (19) vchádzať do istej budovy v doprovode mladej slečny, Nicole Sheeran (17). No nevyzerala, že by si ju jej brat, Ed Sheeran, vychoval dobre. Bola oblečená ako prvotriedna ku*va. Faninky Harryho Stylesa sú pobúrené a rozhodne sa im nepáči, že sa s ňou už párkrát objavil na verejnosti. Viac informácií vám poskytneme v blízkej budúcnosti."

,,Čo to má znamenať?" povedal naštvane Ed, keď som dočítala.
,,Vysvetlím ti to?" opýtala som sa ho s nádejou v hlase.
,,Prepadli ťa hádam nejaké štetky a vymenili si s tebou oblečenie?" opýtal sa posmešne, akoby tej možnosti nedával ani najmenšiu šancu.
,,Nie," pokrútila som hlavou.
,,Takže si sa tak obliekla sama?" položil ďalšiu otázku a ja som musela so sklonenou hlavou prikývnuť.
,,Prečo si to urobila? Vieš ako sa za teba hanbím?" povedal naštvane, ,,bola si s Harrym, však? A urobila to kvoli nemu."
,,Nechaj to tak, prosím," povedala som mu.
,,Toto nenechám len tak. Má na teba zlý vplyv," pokrútil hlavou.
,,On na mňa nemá zlý vplyv!" prerušila som ho. Skor ja mám dobrý vplyv na neho.
,,Vážne?!" vreskol naštvane, ,,nebudeš sa s ním stretávať."
,,Čo prosím?" vykoktala som.
,,Nebudeš sa s ním stretávať," zopakoval.
,,To mi nemožeš zakazovať!" zavrčala som, ,,je to moj život!"
,,Pokial' si moja sestra a žiješ pod mojou strechou, tak ti do toho budem mocť hovoriť. Už sa s ním nebudeš stretávať. Nie je to chalan pre teba," zamračil sa, ,,budeš sedieť doma na zadku."
,,Takže ty mi dávaš domáce vazenie? Čo si moj rodič?!"
,,Mám ťa na starosti a pokial' sa nechceš vrátiť k rodičom a do školy, budeš ma počúvať."
,,Fajn," odsekla som mu a naštvane vybehla po schodoch do mojej izby. Samozrejme, že som si neodpustila tresnutie dverami. Čo si myslí? Že mi bude rozkazovať, čo mám robiť? Fakt nie som malé dieťa!
So slzami v očiach som sa hodila na postel' a rozplakala sa. Prečo? Prečo nemožem byť šťastná? Už teraz mi Harry chýba, ako mám byť bez neho? Som na neho úplne namotaná, až je to nemožné.

Takto sa to vlieklo nejaké tie dva týždne. Harry k nám chodil prvý týždeň každý deň, no Ed ho stále len vyhodil. Postupne to už vzdal a ja tiež. Celé dni som sa nudila, tak som začala pracovať v Starbuckse, pri Edovom štúdiu. Zabíjala som tam svoje nudné dni a mala som pocit, že ma to zabije, no stále to bolo lepšie, ako sedieť doma a utápať sa v slzách. Strašne mi chýbal.

Sedela som v svojej izbe, znudene ťukala do notebooku a počúvala pesničky. Teda, počúvala som ich do chvíle, kedy sa ozval Harryho hlas z nahrávky. Skryla som si tvár do dlaní a zamračila sa. Prečo mi je tak smutno? Potriasla som hlavou, aby som z nej vyhnala myšlienky na neho. Radšej som si zapla twitter a Whatzupp (pozn. neviem, ako sa to píše) a len na neho čumela. Chýba mi.
Len som zamyslene čítala tweety, až dokým ma z tohto minitranzu nevytrhla správa na Whatzuppe. Keď som zbadala odosielatel'a, srdce sa mi silnejšie rozbúchalo. S roztrasenými prstami som ju otvorila. Stálo v nej pať krátkych slov, ktoré mi vyčarili úsmev na tvári.
"Run away with me, love."
"No problema!:)"
"Ja to myslím vážne. Pobal' sa, v noci po teba prídem."
"Harry nesranduj."
"Vezmi si plavky. xx"
Napísal a odhlásil sa. On to myslí vážne? Dočista sa zbláznil?! vravela som si v hlave, popri hádzaní vecí do tašky. A ja, ďalší blázon. Prečo som s tým súhlasila? Vlastne, nedal mi na výber.
Do hodinky som bola zbalená a ležala v posteli, hypnotizujúc mobil, na ktorý stále neprichádzala správa od Harryho.
,,Nicole?" ozvalo sa jemné zaklopanie na dvere a dnu vstúpil Ed.
,,Hm?" odpovedala som mu. Položila som si mobil na nočný stolík a pozrela na neho.
,,Chalani ma zavolali von, takže ťa tu nechám. Nerob hlúposti, prosím," usmial sa a dal mi pusu do vlasov. Potom som už len počula zabuchnutie vchodových dverí. Je preč. Moj mobil, akoby to vycítil a zavybroval.
"Stojím pred tvojou bránou.xx"
Chytila som tašku a zbehla dole. Obula som si botasky, rýchlo si hodila ešte tri páry topánok k oblečeniu a nenápadne som vybehla von. Pred bránou stálo Harryho čierne auto. S úsmevom som otvorila dvere a nastúpila k nemu. Tašku som prehodila dozadu a silno ho objala.
,,Chýbal si mi," pošepla som mu.
,,Aj ty mne," odpovedal a prisal sa na moje pery, ,,a teraz poďme preč, lebo nestihneme lietadlo." Ešte raz ma pobozkal a vyštartoval. Prefrndžali sme londýnskymi nočnými ulicami a zaparkovali pred letiskom.
,,To tu len tak necháš auto?" opýtala som sa ho, keď sme vchádzali do letiskovej haly.
,,Liam poňho zajtra príde," usmial sa. Ďalej som sa ho už na nič nepýtala. Skočili sme do obchodov so suvenírmi a nakúpili si čiapky, okuliare a podobné blbosti, ako maskovanie, aj keď to podl'a mňa nepomože. Zvyšok z času do odletu sme presedeli v objatí.
,,Kam to vlastne ideme?" opýtala som sa ho, keď sme vchádzali do lietadla.
,,Nepoviem ti," zasmial sa a silno ma objal okolo pliec, ,,láska moja," dodal a vtisol mi jeden bozk.
,,Fajn," zamračila som sa a usadila na moje sedadlo. Otočila som sa mu chrbtom a odula peru.
,,Láska, nehnevaj sa," zamrmlal si, no ja som ho ignorovala. Otočil si ma k sebe a začal ma bozkávať.
,,Nehnevaj. Sa. Na. Mňa. Láska. Ja. Ťa. L'úbim," hovoril pomedzi pusy, ktorými mi zasypával celú tvár.
,,Aj ja teba," pošepla som mu a oprela sa o jeho rameno. Schuti som si zívla a trochu sa pomrvila. On ma len objal okolo pliec, čím mi spravil dokonalé pohodlie.
Moja posledná myšlienka bola, že ak sa toto Ed dozvie, tak ma zaživa stiahne z kože.

3 komentáre:

  1. skvělá část ;)) těším se na další :) xox

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bože, aj ja by som rada utiekla s Harrym.
    Only my dreams. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A kto nie? A ešte keď uvidíš kam... A čo sa tam bude diať... juuj... :D x

      Odstrániť