utorok 19. marca 2013

100th :O

Neuveríte a ani mne sa tomu nechce veriť, ale toto je presne stý príspevok na blogu... Za 5 mesiacov (dnes je to presne ^.^)

Vážne, nechce sa mi veriť... Ako tak pozerám každý deň štatistiky... Je to až magické, ako som sa pár mesiacov dozadu radovala z 20tich pozretí za deň, aj keď som vedela, že to sú len moje, Emine a Sarine a teraz? Každý deň vyše 100. A ja proste len sedím a nechápem. Alebo komenty. Keď som pozerala včera pred spaním, bolo ich 269 (Hazza was here)... A teraz? Myslím, že ich je už skoro 280. Proste nechápem, no neuveritel'ne ma to teší.

To isté, zobrazenia blogu. Kol'ko ich tam teraz je? 8500? Za 5 mesiacov, 8500? Proste len zíram. Keď si spomeniem, ako sme si s Em zakladali tento blog... Aké sme mali nervy, lebo najprv nešli komenty a nevedeli sme urobiť tie stránky hore, ani po tom, ako nám to vysvetlila jedna baba (blond sa nezaprie :D)... Vtedy, som si nemyslela, že vobec niekedy bude mať blog tol'ko zhliadnutí a čitatel'ov. Ako tak pozerám mená na komentoch. Je vás pár a niekol'ko anonymov. Ale mne to zatial' stačí. Teší ma predstava, že to čítate, že mi komentujete časti a že vás to baví.

A proste, ako vravím. Unbelievable. O takomto niečom som nikdy ani nesnívala. <3

Možno to neviete, ale ja vás mám strašne rada... Lebo keď už mám fakt takú náladu pod psa, viem, že možem prísť na blog, prečítať si komenty, ktoré mi zdvihnú náladu. Za tie si vás neuveritel'ne vážim. Či už je to koment typu "Ďalšiu :)", alebo "Super ;)", alebo nejaká otázka na mňa... Každý poteší. Ja si ich čítam stále, je jedno či pri starších príspevkoch, alebo pri novších. Aj keď neodpíšem, potešil ma. Mňa poteší každý koment, lebo viem, že ste si našli aspoň pať minút, otvorili náš blog, prečítali si príspevok a naťukali jeden koment. Človeka to neuveritel'ne poteší. Kto to nezažil, nepochopí.

Patrí vám OBROVSKÉ ďakujem!! Fakt za všetko! Blog má pať mesiacov, 100 príspevkov, kopec zobrazení i komentov a proste... Je to pre mňa neuveritel'né. Massive thank you! :3 <3

No, ale teraz trochu o inom... Týždeň dozadu som oslavovala narodky. Sesternica mi posielala úplne dokonalé blahoželanie, tak vám ho sem teraz hodím... Napísala mi ho až po tom, ako som pridala moj narodeninový príspevok (ten s kecami, nie jednodielovku :D), takže preto tam nie je. So, here you are a dúfam, že vás pobaví:
"Vsetko najlepsie k narodeninam, vela stastia, zdravia, Nutelly (aj ja cheeem ;D), a predovsetkym ti prajem aby si sa dostala do nejakej pokrokovejsej krajiny, kde je Nando's, a mohli by sme si vychutnat nebicko v papulke (mna samozrejme beries so sebou). Potom tam nabehnu Nouis a pozvu nas na ich jednorozce a spolu odcvalame po duhe do zapadu slnka, s balikom Nando's v rukach. ;) :D :D"

pozn. úplne ma vystihla, tými jednorožcami! ;D

Keďže ja som dobrá duša, tak vám to tu budem zdielať... Prečítajte si - www.comecuddlewithme.blogspot.sk alebo www.smilingforeve.blogspot.sk
(Ale na to, že budem teraz zdielať každý blog, čo ma poprosíte si nezvykajte! :D)

Inak, videli ste AAoOD 2?? :D (Teraz si predstavujem vaše ksichty, že WTF?! :D) Videli ste Adventurous Adventures of One Direction 2 (nie som si istá, či som to napísala správne, takže sorz) No, ak ste to nevideli, tak si to okamžite pustite! A aj jednotku, ako taký úvod do deja... Mark proste raz znova zabil svojimi nápadmi a vymyslel totálne šialenú kreslenú rozprávku o chalanoch :D Milujem to ^.^
Kto nechápe - Mark Parkson (myslím) je BoyDirectioner, ktorý 9 mesiacov dozadu pridal na youtube taký kreslený minifilm o chalanoch... A proste bol dosť známy (aj je), videli to aj chalani... A dnes/včera pridal na youtube 2... Má to asi 30 minút a je to úplne zabité... Som skoro umrela od smiechu... Nie je to s titulkami, len čisto anglicky, ale oplatí sa to pozrieť... Je tam l'ahká angličtina a všetko sa dá pochopiť ;)

Zajtra idem počítať pytagoriádu (okresné kolo), takže mi držte palce prosím... Im ukážem, jaká som múdra... :D A znova skončím tretia, po mojich dvoch spolužiakoch. Ako furt. -.- Ale ja to dám!

Anddd... Zajtra bude asi časť! Teda, na súťaži skončím... Uf, dlhšie ako do desiatej tam asi nebudem. Takže večer bude časť. ;)

Ak na mňa máte nejakú otázku, v kometoch som vám k dispozícii. Ale asi len do osmej, lebo sa na zajtra potrebujem vyspať ;)

To je asi všetko, čom som chcela v tomto 100. príspevku :)

Keep calm and listen to British music. ^.^

- Vaša Lav Horanová :) xxx

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára