utorok 20. novembra 2012

Forever Young - *6. kapitola*

DNESKA JE JEDEN Z NAJLEPŠÍCH DNÍ... A nepokazila mi ho ani slovenčinárka, ktorá mi chcela dať 5... :D Má smolu! Dovod(y) mojej dobrej nálady:
1. Na twitteri mi odpísal Leonard! (The Big Bang Theory) Nespamovala som ho, ani nič. Proste som napísala jemu a Sheldonovi, a on mi odpísal! Vobec som neskákala od radosti a nekričala, ta deeee... :D
2. Moj milovaný otecko mi objednal PODPÍSANÉ Examplove CDčko! Síce dojde asi až o mesiac, ale Waaaaaa!! :3 Úplne happy som!
Už vás to nudí, so here it is... Sixth part! Read it, enyoj it and comment it! - Lav Horan (Gleave). xx

*6. kapitola*

*HARRYHO POHL'AD*

Pritiahla si ma k sebe za tričko a postavila sa na špičky. Zatajil som dych a čakal na bozk, ktorý neprichádzal.
,,A čo by si odo mňa očakával?" zavrčala mi potichu do ucha.
,,Čo si myslíš, že od teba očakávam?" opýtal som sa jej potichu. Usmiala sa na mňa a v lícach sa jej objavili malé jamky.
,,Tuším to," uškrnula sa na mňa.
,,Tak mi to povedz," zavrčal som na ňu jemne.
,,Chceš to naozaj počuť?" spýtala sa a ja som prikývol.
,,Čakáš, že ti padnem do náručia tak, akoby to spravila polka sveta. Že ťa budem uznávať, ako nejakého boha. No ja taká nie som. Nie som jedna z tých tvojich 'directioneriek', ktoré by dali všetko za to, aby tu teraz s tebou mohli byť. Mám dosť rozumu na to, aby som videla to, čo oni nevidia. Aby som videla, aký si naozaj," povedala sucho a urobila krok vzad. Rýchlo som ju chytil za zápastia a vrátil na miesto, kde bola pred pár sekundami. Na moju hruď.
,,Nečakám, že mi padneš okolo krku. Ani, že ma budeš uznávať. Čakám len to, že ma budeš aspoň trochu chápať," zavrčal som jej.
,,Jasné. A pod tým chápaním myslíš čo?" uchcetla sa.
,,To, že na mňa budeš brať aspoň trochu ohl'ad."
,,Určite," ironicky sa usmiala a vytrhla si ruky z mojich, ,,pozri. Vidím na tebe, že ti ide len o jedno a to o to, dostať každú do postele. A nesnaž sa to zakryť, lebo ja debil nie som." Pretočil som očami a zamieril k svojmu bytu.
,,A teraz ako kam ideš?" spýtala sa.
,,Domov. Máš ma celého prečítaného, vieš o mne úplne všetko, tak načo tu budem zostávať?" odsekol som a zliezol zo strechy. Počul som, ako za mnou ešte niečo kričala, no bolo mi to už jedno. Prebehol som cez chodbu a strčil kl'úč do zámku. Na moje počudovanie bolo odomknuté. Okamžite som zbystril pozornosť a vklzol do bytu. Z obývačky sa ozýval tlmený zvuk telky. Potichu som tam nakukol.
,,Chalani? Čo tu robíte?" spýtal som sa a prebodol ich pohl'adom. Asi by som mal dať vymeniť zámky.
,,Kde si bol?" opýtal sa Liam.
,,Ja som sa pýtal prvý. Čo tu robíte?" odsekol som mu.
,,Nepáči sa nám, že chodievaš v noci preč a vraciaš sa o takomto čase," povedal Zayn.
,,Nie je to vaša starosť, kde chodievam," odsekol som im.
,,Tak trochu je. Paulovi to začína vadiť," odvetil Niall.
,,Nech sa do mňa Paul láskavo nestará. Budem chodiť von, kedy sa mi bude chcieť a budem sa vracať domov keď uvážim za vhodné. A teraz choďte preč z mojho bytu," prikázal som im.
,,Veď už ideme," povzdychol si Zayn a s chalanmi sa postavili. Vyprevadil som ich ku dverám.
,,Zmenil si sa," povedal Louis.
,,L'udia sa menia," zašomral som si.
,,Čo ťa zmenilo? Alebo kto?"
,,Loui, nerieš to," povedal som a pozrel do zeme. Nerád som pred ním niečo tajil. On bol ku mne stále úprimný a ja mu klamem skoro vo všetkom. Bolí ma to.
,,Harry, prosím ťa. Prečo sa meníš? Nebol si takýto. O všetkom si mi vravel," pošepol skleslo. Pozrel som mu do jeho očí. Ten pohl'ad ma bolel.
,,Asi som sa zal'úbil," pošepkal som sotva počutel'ne.
,,Čo si vravel?" spýtal sa.
,,Asi som sa zal'úbil," odvetil som už trochu hlasnejšie.
,,A kto je tá šťastná?" zasmial sa a oprel o stenu.
,,To je jedno, lebo ma aj tak nechce," povzdychol si.
,,Niekto odmietol nášho pána Stylesa?" zasmial sa.
,,Neodmietla ma, len mi povedala, čo si o mne myslí," zašomral som si sklamane. Pozrel som do zeme a nohou začal opravovať koberec.
,,A čo si o tebe myslí?"
,,Myslí si, že som jeden z tých, ktorým ide len o to pretianuť a zahodiť," povedal som smutne.
,,Nechcem byť zlý, ale mám pocit, že taký si," povedal s ospravedlňujúcim úsmevom.
,,Bol si zlý. Teraz choď preč," prikázal som mu a tresol dverami. Oprel som sa o stenu a snažil sa dať si to v hlave dokopy. Má právo si to o mne myslieť. Predsa som jej to spravil a potom ju v podstate zabil. Nečudujem sa jej, že ma nenávidí.
Prešiel som si rukou po líci, kde som ucítil tekutinu. Plakal som. Potriasol som hlavou, aby som sa spametal.
,,Si predsa Harry Styles. Nebudeš revať kvoli nejakej babe. Dostaneš ju, aj keby si za to mal zaplatiť všetkým," povedal som si nahlas a otriasol sa.


2 komentáre:

  1. a ja sa takéto veci dozvedám takto? :/ ináč congratz <3 úžasná časť <3 teším sa na ďalšiu..môj deň pre zmenu naopak..but it is one :D :D ty vieš že ti stále hovorím to isté :) krásne píšeš..ale ty si to nechceš priznať. :/ dievča máš talent....tak ho využi ;) keď som ja čo ani písať poriadne neviem vyhrala napr. 1. Miesto vtedy..tak ty máš určite na viac <3 love you <3 see you soon ;) :* with love me ;)

    OdpovedaťOdstrániť