sobota 27. októbra 2012

Same Mistakes - *5.kapitola*


Babenky, čitateľky.. :D taká kratšia...ale neviem..tak vyšlo.. :D :D čo by ste čakali po 6 hodinovej práci NONSTOP!!! na projektoch?? iba dvoch?? :/ trošku sme sa nadreli aj s *Lav Horan* .. takže prečítajte...a okomentujte.. :* poteší to.. :) ďakujem.. :)



btw. http://www.youtube.com/watch?v=WA4iX5D9Z64 toto....celých 6 hodín... :D :* ďakujem že si to so mnou vydržala :*   

We Are Never Ever Ever Ever



Getting Back Together


 *Mrs. Styles*




*5.kapitola*


Pohľad Tim: 

Zobudila som sa na nepríjemné pípanie budíka. Rukou som ho zhodila z nočného stolíka vedľa postele a celá sa skryla pod perinu. Nechce sa mi ísť do práce. Vôbec. Je také pekné počasie a ja budem zavretá medzi štyrmi stenami skoro celý deň a potom aj skoro celú noc.
Vstala som z postele a pomalým krokom som sa vybrala do kúpeľne. Kráčala som s ešte stále zavretými očami, lebo sa mi ich nechcelo otvárať. Zrazu som o niečo zakopla. ,,Au!" skríkla som na celý byt, ale určite na počuli ešte aj ľudia, ktorí bývali to vedľajšom paneláku. Otvorila som oči a chcela som preskúmať votrelca, ktorý mi skrížil cestu. Jasné. Zárubňa. Na tú som zabudla. Pozrela som sa na môj malíček, ktorý na hrozne bolel. Naberal rôzne farby a nebezpečne sa zväčšoval.
Chcela som prejsť do kuchyne, aby som vybrala z chladničky ľad, ale akonáhle som sa navážila na pravú nohu, myslela som, že zomriem. Takže mi nezostávalo nič iné ako odskackať na ľavej nohe k mrázáku, z ktorého som vytiahla vrecko s chladiacim gélom a zase som odskackala do obývačky. ,,Ešte že mám taký malý byt." pomyslela som si a musela som sa nad touto myšlienkou zasmiať. Studené vrecúško som si obtočila okolo nohy. Striaslo ma. Bolo studenšie ako som predpokladala.
 Po 10 minútach som si vrecúško z nohy zložila. Prst bol síce ešte stale farebný, ale už aspoň trochu odpuchol. Pomaly som dokrívala do kúpeľne. Vliezla som do sprchy. Rozpustené vlasy som nechala padnuté na pleciach. Neriešila som či sa ich budem mať mokré alebo nie. Pustila som na seba teplú vodu a prestala som sa sústrediť na okolitý svet.
Cez tečúcu vodu som počula spievať Kelly Clarkson. Žeby sa mi vlámala do bytu? Potom mi to došlo. Mobil. Som vazne pribrzdená. Zastavila som vodu, otvorila som dvierka na sprche a z vešiaka som zverila osušku nadmerných veľkostí. Zabalila som sa do nej a chcela som sa čo najrýchlejšie dostať do spálne, kde ešte stale zvonil môj mobil. Keďže som taká múdra, nedomyslela som to. Hneď ako som urobila krok, som sa pošmykla. Našťastie som sa stihla zachytiť umývadla, ktoré z tejto mojej reakcie zas až tak šťastné nebolo. Škaredo zaškrípalo. Zľakla som sa, že sa odlomí, tak som sa rýchlo pozbierala zo zeme a už opatrnejšie som sa presunula do spálne. Mobil ešte stale zvonil. Hodila som sa na posteľ, z nočného stolíka zobrala do rúk mobil a pozrela som sa kto na zháňa. Keď som uviedla na displeji meno volajúceho, zamrazilo ma. Šéf. Zodvihla som.
,,A-a-áno?" vykoktala som zo seba veľmi nervózne. 
,,Kde do pekla ste? Ste si vedomá toho, že pracovná doba vám začala už pred pol hodinou? Čo si o sebe myslíte? Okamžite sem naklušte. Dávam vám 15 minút. Ak do vtedy neprídete, máte padáka. Takže si radšej pohnite. Dovidenia!" navrieskal na mňa svoj monológ a zložil. Nestihla som nič povedať. Toto bude zlé. Pozrela som na hodinky. Do riti! Vážne meškám. V tej chvíli som zabudla na to, že na bolí noha.
 ,,Tento deň už nemôže byť horší!" povzdychla som si. Zo skrine som vybrala prvé tričko a rifle, ktoré som našla. Obula som si botasky a so športovou taškou prevesenou cez plece som rýchlo zamkla byt a bežala dolu schodmi. Nemala som čas čakať na výťah. Kým po sa zo 6. poschodia dostala až dole, ledva som dýchala, no bolo mi to jedno. Tú prácu nemôžem stratiť.



1 komentár: