pondelok 22. októbra 2012

Same Mistakes - *3.kapitola*

Ahojte baby.... :) naše dve čitateľky... :* veľmi si vážim že vás to (snáď) ešte neomrzelo.. pridávam skôr ako som mala v pláne...ale tak..čo by som pre vás neurobila.. :) taká o ničom časť...ael tak... tento týždeň ešte pred víkendom by som mala pridať ďalšiu.. :) asi vo štvrtok.. :) ďakujem..a komentíky potešia..  či už jladné alebo záporné :* taká kratšia..ale fakt nič nestíham..dávajte názory, návrhy :) pardon za chyby..ale písané v rýchlosti, len aby som to tu pridala... lebo sa mi strašne treba učiť.. :) *Mrs. Styles*
btw. dnes Louiho zápas... prsty stláčam tak že som ledva písala ... :) :D




*3. kapitola*

„Takže,...“ začala som. „Včera ma Andy pozval na hriešne drahú večeru. Rozprávali sme sa, smiali sa. No ku koncu, keď bol na WC, mu zazvonil mobil, ktorý si pri večeri vyložil na stôl. Pozrela som sa kto volá. Bolo tam ´SUZY :*´. Vyvalila som oči, no zdvihla som. Z mobilu sa ozval zvodný hlas: „Ahoj zlatíčko, kedy ku mne prídeš? Ešte stále si s tou umelou blondínou či ako si to hovoril?“ zvonivo sa zasmiala a vo mne kypela zlosť. „Už sa s ňou rozíď, tak ako si mi povedal, že to dnes chceš urobiť a príď ku mne.“ Citovala som babám ako to včera bolo a oni na mňa len nemo zízali. Ešte aj Amy sa prestala usmievať. To už je čo povedať. Vedeli, že toto bol z tých všetkých zatiaľ jediný chalan, ktorého som naozaj ľúbila. No on mňa asi nie. No, pokračujem ďalej.
Videla som, že Andy sa už vracia tak som sa do telefónu po chvíľke ticha ozvala: „ Ahoj Suzy, či ako sa to voláš. Tu je tá umelá blondína, či ako si to hovorila,“ zacitovala som a zrušila som jej. Usmiala som sa na Andyho, akoby sa nič nestalo. Keď si konečne celý vyhappený sadol, začal som: „Môj milý, volala ti Suzy,“ medzi rozprávaním a vyčítaním som urobila dramatické napätie a pozorovala som ako celý zbledol. „Zdvihla som a ako som sa po pár hnusných hláškach na moju osobu dozvedela, sa so mnou chceš rozísť.“ Do očí sa mi už pomaly ale isto tlačili slzy. Chcela som zostať silná, neplakať a poriadne mu to vyčítať. To sa mi však bohužiaľ nepodarilo. „Prečo? Prečo si mi to urobil? Čo má ona čo ja nie?“ už som plakala. Otvoril ústa a chcel niečo povedať, no prerušila som ho. Absolútne som nemala chuť počúvať 3 hodinové ospravedlnenia. „Takže na toto tá drahá a luxusná večera? Vieš čo? Strč si ju niekam! Aj s tou tvojou Suzy!“ postupne som zvyšovala hlas a posledné slová som po ňom zvreskla. „Smútné na tom je, že ja som ťa naozaj ľúbila. Ale ty mňa nie. Očividne nie.“ skončila som svoj monológ. S plačom som si z vešiaka zobrala kabát a išla som domov. Začalo pršať. „Super, budem ešte aj chorá. Toto je fakt na hovno život!“ zanadávala som asi trochu viac nahlas ako som chcela, lebo všetci ľudia sa za mnou obzreli. No mne to bolo úplne jedno.
Kočeny ešte stále sedeli s otvorenými ústami. Keď som ich zbadala, začala som sa smiať.
„No a tá dobrá správa?“ opýtala sa po chvíli ticha Amy, ktorá už opäť ožila. Zjavne to všetko museli predýchať. „Tá dobrá správa je, no vlastne je to aj vysvetlenie prečo meškám,“ ošívala som sa. Nevedela som ako začať. Dievčatá na mňa netrezlivo pozerali a čakali čo zo mňa vypadne. „Po ceste sem, ako som o tomto všetkom rozmýšľala, že ako vám to poviem atď. som zašla do nejakej uličky, ani neviem do akej. Tam som sa zrazila s jedným krásnym chalanom, keďže som si ho nevšimla, lebo som bola zamyslená. Volá sa Liam a má úplne krásny úsmev. Ale to je jedno. Aj tak ho už nikdy neuvidím.“

Pohľad Tim:

Ešte sme sa tam o niečom bavili, ale ja som nejako extra neregistrovala. Stále som rozmýšľala ako je to možné, že Nicol, NAŠU NICOL, niekto podvádzal. Väčšinou ona bola vo vzťahu za tú zlú, ak by som to tak mala povedať.  Napadlo mi, aj keď je to trochu škodoradostné, že sa jej to možno konečne aspoň z časti vrátilo. Mám ju rada, ale toto už vážne niekedy preháňala.
Potom Nicol povedala, že už musí ísť, tak my sme sa s Amy vybrali na tie nákupy. Nerada chodím nakupovať s Nicol. Vždy frfle, že mi nič nesedí a prevracia očami, ak náhodou nezájdeme do najdrahšieho obchodu aký v celom Londýne je.
Nakupovali sme asi 4 hodiny. Ledva sme sa s Amy domov odniesli.





Viem, že nič so story..ale nedalo mi to..  :D 




















Možno takto nejako by mal vyzerať Andy... naozaj neviem.. nikdy som sa nezamýšľala nad tým ako vyzeral/by mal vyzerať... :)

1 komentár: