nedeľa 5. januára 2014

Tiene vetra

Veselé Vianoce a šťastný nový rok od Lav a Em! ;)

,,Jedného dňa, príde do tvôjho života anjel. Anjel, ktorý spadol z najvyšších oblakov len kvôli tebe. Bude na teba dohliadať cez deň i noc, strážiť tvoje sny a chrániť tvoje srdce pred každým, kto by ti mohol ublížiť. Nebudeš jej môcť odolať. Stále keď zatvoríš oči, zbadáš jej ohnivé vlasy a krvavé pery, ktoré kričia tvoje meno v neuveriteľnej bolesti. Bude tvojou záchranou, no ty budeš jej smrťou. Bude ťa chrániť anjel so strašidelnou minulosťou, ktorého budúcnosť spravíš ešte strašnejšou ty. No máš na výber, nezabúdaj. Stále je tu možnosť výberu. Aj pre tak zničených, ako budete vy dvaja." Chlapec zdvihol pohľad veštici do očí a v tej chvíli sa miestnosť rozpadla.

Niall sa prudko posadil na posteli a rýchlo siahol po pohár vody, ktorý mu stál na nočnom stolíku. Hltavo ju vypil, no jeho hrdlu to nijak nepomohlo. Naďalej horelo v plameňoch, ako posledných pár týždňov. Prenasledoval ho ten istý sen - alebo nočná mora? Nedokázal sa jej zbaviť, no ani sa nikomu zveriť. Možno sa bál, že nie je úplne normálny. Možno sa bál, že ho pošlú k psychiatrovi. A možno sa len bál, že ak sa toho sna zbaví, už nikdy neuvidí svojho anjela.
Radšej len zatlačil viečka čo najsilnejšie k sebe a zaboril tvár do vankúša.
Tesne pred tým, ako upadol do hlbokého spánku, pred očami zbadal rozmazanú šmuhu ohnivých vlasov.

Nevydržala som to? Pravdepodobne. Nejdem to skúmať ani nič, proste tu máte prológ. Je to niečo iné, niečo nové, niečo komplikované ale niečo premyslené. A niečo mierne okopírované (Whovians si časom môžu všimnúť podobnosť medzi vzťahom River a Doctora, ale spoilers! (aj keď ste to už asi prečítali, takže som vás varovala prineskoro a pokazila celú zápletku. I'm so sorry.))
Znova sa tu vykecávam bez hocakej pointy, takže skrátene. Not dead. Nie som mŕtva a pravdepodbne tu uvidíte Tiene Vetra znova.
Lav. xx

p.s. Na všetko treba čas a na čas treba pravú chvíľu.


Posted via Blogaway

4 komentáre:

  1. Och boha, asi budem kričať, dost mozkovú mrtvicu alebo infartk. Keď som zbadala upozorněnie na fb tak som len otvorila pusu a nič. Civela som na obrazovku ako nejaký retard a hovorila som si, že to nie je možné...bola som prekvapená a tiež stastná, že si sa vrátila zpeť...normálne som ani nechcela isť dočítať, čo som maľa v tu chvíli rozčítané...áááá, som taká stastná !!! :D A je to naozaj výborné, dúfám len, že budeš pokračovať, zaujímalo by ma, o čom to bude :D :33 a je tam Niall, ohh, ty si mi zdvihla náladu o dalších 100 percent, zbožňujem ťa!! :D xx :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. screw it, ja tu kričím. :3 boha koment asdfghjkl mi zdvihol náladu o 100%. asi už dnes nezaspím. ale aj tak love ya. xx

      Odstrániť
  2. Moj nazor uz vies ale tak komentar aby sa to ppcitalo,love u,xx.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ZAse něco extra ;) Takže se ne to moc těším :) Xxx (A)

    OdpovedaťOdstrániť