utorok 19. novembra 2013

Every song must end.

13 mesiacov. 13 je pekné číslo, však? Mne sa páči. Ľúbim všetky prvočísla. Sú také... jedinečné. Ako ja.
No, ale viete od čoho je 13 mesiacov? Asi nie, či? Dobre, tak minulý mesiac to bol rok. (Dosť logické, čo?) 13 mesiacov od založenia tohto blogu. Ideme spievať happy birthday. Ale nie, veď neoslavujeme. Teda, možno. Možno oslavujem. Ale to nikomu nepoviem. My secret.
No ale každopádne, verili by ste, že to už je 13 mesiacov? Ja nie. Ale chýbajú mi začiatky. Netušila som, že to niekedy poviem, ale chýbajú mi časy, keď som s Em písala Same Mistakes a keď mi radila so SOLkou. Pridávali sme časti skoro stále.
A teraz? Pozrite sa na náš blog teraz. Ja sa tu ledva objavím a o Em ani nehovorím. Návštevnosť klesla z 300 za deň na 30. Časť či príspevok sa objavia raz za týžden, dva. Ani vás to nebaví?
Asi sa tu tak skoro neobjavím. Možno raz... A možno aj nie.
I think, this song is ending. But story will never end.

p.s.: i have always loved you and i always will. don't ever forget it. ♥
p.s.s.: ak by ste ma hľadali, napíšte mi na nejakú soc. sieť (kontaky sú v pravo), odpovedám na všetky (väčšinou). alebo ma nájdete TU (← kliknite na to). komentáre, zhliadnutia alebo hocaká podpora na začiatku nezaškodí.

Vaša Lav, Horanová, L alebo ako len chcete (už len nie M's L. všetko okrem toho). Love ya. :)Xx

6 komentárov:

  1. No já se tnku denně ak 3x a velmi doufám že se brzo objeví na stránce nový díl Secrets nebo nějaká ta jednodílovka :))* Xxx (A)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ak som to dobre pochopila končiš s tímto blogom?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mám na "jazyku" podobnú otázku.
      Lebo ak je odpoveď áno, v tom prípade robíš nesmiernu chybu!!!
      Wake up please!! Čo Secrets?! To ti nás nebude ľúto?? o.O

      Odstrániť
    2. Obe ste to pochopili dobre, s týmto blogom pravdepodobne na neurčitú dobu končím. síce mám nejaké plány do budúcnosti, ale to bude najskôr až po novom roku, ak to vôbec urobím. Nikdy sa nenaučíš lepšie ako keď spravíš chybu. Možno sa poučím a možno to chyba ani nebola. Secrets? Tie som začínala písať s tým, že som si povedala, že nebudem mať pokoj na duši, kým sa nedajú Lav a Zayn dokopy (síce sú to spoilers, ale myslím, že to bolo očividné). Tak mám napísaných niekoľko možných scén, ako sa dajú dokopy a som šťastná. Nie, Secrets ma netrápia. Možno nejaký iný príbeh, ale to je zatiaľ len mezdi mnou a poznámkami. A či mi vás nebude ľúto? Nie nebude. Síce to je kruté, ale je to pravda. Nejako sme sa dostali z 5 komentárov za hodinu od pridania ku 3 za týždeň od pridania. Aktivita sa zmenila zo stovák na desiatky. Dávala som časti najčastejšie ako som popri škole mohla a vy ste to mali chápať a nie sa po prvom týženi bez časti vykašľať na blog (česť výnimkám). Viete ako to bolelo, keď som nevidela komentáre od ľudí, ktorí komentovali pravidelne posledný pol rok? Keď začala miznúť podpora?
      Ako som povedala, nie nie je mi vás ľúto. No nie je vám ľúto?
      xx

      Odstrániť
  3. ahoj kocka, uz som precitala vsetky tvoje stories a musim ppovedat, ze mas neskutocny talent neviem sice kolko mas rokov , ale mas moj obdiv ;) ako vidim si directionerka ako ja heh trosku sice starsia, ale co uz ked su taki chutni ;* uz 5 krasnych rockov zijem vLondyne takze tento rok sa chystam na direction tour :) bude velka skoda prestat s pisanim, ked mas taky talent.inak aj moja 2rocna dcerka ich miluje :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och, ďakujem :3 ani si nevieš predstaviť, ako mi tvôj komentár pomohol ;) nečakala som, že sem ešte niekto zablúdi a prečíta si moje príbehy.. :) každopádne, ďakujem veľmi veľmi veľmi, pretože práve tento tvôj komentár ma nakopol znova k písaniu :3 :)
      budem mať 15, ale väčšinu príbehov som písala keď som mala 14, dokonca SOLku a FY keď som mala 13. :D takže tak, s mojím vekom :D
      xx

      Odstrániť