streda 1. júla 2015

Comeback?!

Hi guys! (ak tu ešte nejakí ste)
Za posledný rok a pol sa veľa vecí zmenilo. Získali sme nové skúsenosti, priučili sa novým veciam a tak trochu dospeli. A teraz, keď sme si obe konečne spolu sadli na dlhšie ako päť minút, prišli sme na to, že nám to písanie chýba. Tak prichádzame s novinkou, ktorá možno niektorých z vás poteší pri srdiečku. Ak hádate, že sme sa znova rozhodli spojazdniť blog, tak ste uhádli. Začali sa prázdniny, máme veľa voľna, tak prečo nie?
Po tom, čo výzor a aj niektoré informácie na blogu tak povediac vstali z mŕtvych, sme tu zas. :)
Mysleli sme, že by sme teraz pre zmenu skúsili niečo všeobecnejšie, nie len FanFictions o chalanoch (1D)-napríklad kecy o živote (možno aj našom), príbehy o všeličom, zážitky/skúsenosti, ktoré sme nadobudli alebo iné veci, ktoré sa nám stali a chceme sa o ne s Vami podeliť. Samozrejme, boli by tu aj FFky alebo OneShots.
Dosť by sme ocenili, ak si toto vôbec niekto prečíta a nie je to len výkrik do tmy, aby ste reagovali, či by ste mali záujem. Ak by sa nám/vám to tu znovu rozbehlo aspoň z polovice tak ako to bolo vtedy, bolo by to dosť epic. ^_^ (to práve povedala Lav :D).
„K dobrému príbehu je treba dobrých čitateľov.“ 

P.S.: Vieme, že cez školský rok toho času veľa nie je, ani my ho nemáme nazvyš- škola, tréningy, priatelia a veľa iných povinností. Ale nie je fajn si cez prázdniny len tak sadnúť s chladeným nápojom v ruke a trochu vypnúť?
Ak by sa to dobre odštartovalo, dalo by sa pokračovať aj cez školský rok. Jeden nikdy nevie :)

Všetko to závisí od Vás, drahí čitatelia. (Stále dúfam, že si to prečíta aspoň pár párov zblúdilých očí).
So všetkou láskou Vaša Lav a Em xx

3 komentáre:

  1. Juuuuuuj :3 teším saa veľmi na každé slovíčko, ktoré tu pribudne :) A na tie ffky ♥ už dlho som žiadnu dobrú nečitala, teším sa, že tu to určite nájdem. Bude suuper ked napíšete niečo aj o sebe aspoň sa viac spoznááme všetcii navzajom :) top top ♥
    Dámy už mi slinky tečú nedočkavosťou ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. taktiež sa veľmi teším,ešte neviem či si nato nájdem čas,no dúfam,že áno :-) očakávam niečo čo najskôr
    -lianka

    OdpovedaťOdstrániť